Már azon megy a vita, hogy elnök úr ügye melyik pártnak vagy szervezetnek, és hogyan jön jól. Nos, azt látom, hogy egyiknek sem, és sehogy.

MSZP: lőzungokat puffogtatnak, semmi fricska, semmi olyan, amivel ezzel a markáns üggyel maguk mellé vehetnének még embereket. ATV-n néha mondanak figyelemre méltót, de nem hallunk semmi "húú bakker, tényleg" tipusút. Annyi történik, hogy Maestro di casa újra pártelnök lett. Egyes, ülj le.

Jobbik: őket mostanában már mint ellenzéki párt hallom, pedig nem erről volt szó anno. Mindegy. Hazudott, mondjon le, akár pepita-mintás papíron adhatnák ki sajtó nyilatkozataikat, csak szedjék le az mszp logót. Ez nekik nyilván fáj, és ha az ő világnézetüket próbáljuk megérteni, akkor a mai helyzet számukra egy véget nem érő körhinta, hatalmas nagy szédüléssel a végén.

LMP: kedves szimpatikus körszakállas (vagy nem) srácok leülnek a Sándor Palota elé egyszemélyes sátrakba, meg keresztben egy hídon. Utóbbit Jobbikkal közös ötlet alapján, flashmob bridge sitting. Oszt ennyi. Kezdenek civilekké válni újra. Ez nem lenne nagy baj, de a támogatottságuk kezd elválni a parlamenti képviseletüktől. Ez pedig a hétköznapjaikra is ráül.

Civilek: sétálnak ide-oda, felolvasnak nyilatkozatokat, hazamennek.

Most komolyan. Fentiek alapján A fidesz kdnp miért is venné magának a fáradságot, hogy az üggyel ennél a mainál komolyabb módon foglalkozzon? Azt már megszokták, úgymond rutinból nevetnek bármilyen kritikán, cinizmus de luxe alapon.

Érthető, hogy minden nem kormányon lévő párt ezt a 2. Orbán időszak első kézzel fogható "problémájának" veszi, de valahogy senki nem tud vele mit kezdeni azon túl, hogy egymás között háborog tulajdonképpen otthon.

Ezért is fognak Orbánék ohne weiteres kb bármit csinálni még minimum 2 évig, teljesen mindegy ki a köztelnök (igen, ezt MA így írom), vagy bármilyen más közjogi méltatlanság.

 

Szerző: usual man  2012.03.31. 23:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr994353006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása