Azon morfondírozok, hol van Kormányunk.

Olaszhonban, mikor a kincstárjegyek hozama elérte a 7%-ot, Berlusconi papa bedobta a törülközőt.

Mi nem, nálunk nem ez a szokás.

9,96%-on, vagyis kilenc-egész-kilencvenhat-százalékon keltek el a 12 hónapos kincstárjegyeink. Erre az a Kormány reakciója, hogy szuper, látják, KÉPESEK VAGYUNK FINANSZÍROZNI  magunkat a piacokról.....

Elárulom, hogy ez öngyilkosság. Ez gyakorlatilag 10%-os költség 1 év alatt, olyan költség, amennyibe az IMF hitel SOHA nem fog kerülni. Mert pl ha ennyibe kerülne, akkor már tényleg senkit sem érdekelne, mindenki menne a levesbe, önszántából.

Szóval hajrá, a legjobb taktika a Kormány részéről, amit most csinál, vagyis:

- nem nyilatkozik vezető beosztású, normál miniszter;

- OV főleg nem;

- szegény G Sz A igen, de szerintem a szeretteit valahol túszul ejtették, mert ilyet értelmes ember nem bírna megtenni;

- Fellegiben lehetne fantázia, ezért nem adtak neki igazi erőt;

- hivatkozunk az EU válságra.

No ezzel többek között az a bibi, hogy ha nálunk z EU válság  lenne a gond, akkor inkább forintot vennének az emberek, meg azok a mocsok ballib pénzhajhász brókerek, és nem eladnának. Ergo erősödnie kellene a forintnak, ha ez EU válság.

Tessék fellapozni bármely pénzügyi vagy gazdasági oldalt pl itt, a neten, és látni fogják, hogy bizony nem erősödik. Újat mondtam, mi?

Úgy érzem magam a saját HAZÁMBAN, mint egy öngyilkos szekta tagja, csak a szekta tábláját nem én raktam ki a kapura, annyi a "bűnöm", hogy itt élek, és ezen nem akarnék változtatni. Öngyilkosok is úgy leszünk, hogy a nagyfőnök majd személyesen tarol géppisztollyal felénk lőve.

Hát, Isten tudja, nem akkora fun ez, én nem várnám meg. Meg hát fent idézett szektákban ritkán jön össze úgy 10 millió ember, vagy ha igen, akkor azok tudnak valamit, és lehet, hogy igazuk van.

Nekünk meg sem igazunk, sem tudásunk nincs, csak valami istentelenül nagy birka türelmünk.

Mosolyogva várjuk azt, hogy nekimenjünk autónkkal a falnak, mint a neten található vicces videók többsége... úgyhogy mától tilos azokon nevetni, mert azok mi vagyunk.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!..... pfffff

 

 

Szerző: usual man  2012.01.05. 12:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr403521520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása