Tisztelt Választó!

Tekintettel arra, hogy épp semmit sem választunk, azt gondoltuk, bebizonyítjuk Önöknek, hogy amit megígértünk 2010, majd 2014 előtt, az úgy lett. Nem majdnem úgy, vagy csak közelítőleg szinte tényleg, és nem is esetleg éppen hogy, nem.

Ezért aztán tessék, itt alább egy bizonyító erejű korhű dokumentumot osztunk meg Önökkel, melyet annak idején többször is bemutattunk, már pontosan nem emlékszünk mikor és hol, de mindenki olvashatta és hallhatta. Felidézzük, mert így korrekt!

A bemásolt levél alján szavazhat is, melynek segítségével véleményt mondhat komment írása nélkül - sietőknek és azoknak, akik már megengedték a fürdővizet, a kádban benn ül Frau (feltételezve, hogy a Nőknek van jobb dolguk is, mint ilyen blogokat olvasni) Olvasó, és nem akarnak itt pötyögni feleslegesen.

 

Kedves Választó

Most, hogy a Nap a választási hajrá utolsó szakaszára ontja tavaszi sugarait, úgy gondoljuk kötelességünk összefoglalni Önöknek mindazt, amit a kampány különböző szakaszaiban és helyszínein megosztottunk már a társadalom széles rétegeivel, annak érdekében, hogy tudják, értsék, mire és kire szavaznak, vagyis mi áll pontosan a jelöltjeink mögött. Olvassák figyelmesen, érteni fogják, miért bízunk Önökben!

 

Egyik első dolgunk lesz az Alkotmány mihamarabbi gyökeres megváltoztatása,annak érdekében, hogy senki se értse pontosan mi is a végső cél, de az legalább világos legyen, hogy azt megváltoztatni kb csak az éppen regnáló miniszterelnök születésnapi vacsoráján lehessen, az összes jelen lévő pincér egyidejű részvételével, ha és amennyiben azok a pincérek mind egy napon születtek, egy névvel rendelkeznek, megegyezik a hobbijuk és mindegyikük édesanyja önkéntes volt Vietnam egy háborúval jelentősebben sújtott részében, majd ott is maradtak családot alapítani. Ez lesz demokráciánk egyik legfontosabb záloga!

Annak érdekében, hogy szegény önkéntes édesanyák ne adják hiába gyermekkorukat, a választási rendszert is átalakítjuk! Mégpedig azon szent célt szem előtt tartva, hogy az előző pontot megváltoztatni képes honatyák kizárólag olyan meggyőződéssel kerüljenek be a Nép akaratát képező Országgyűlésbe, mely meggyőződés nekünk jó. Ez a csend, a bólogatás, és a vértelen egyetértés szentháromsága. Ez lesz a jövőnk egyik legerősebb záloga!

Biztosítani akarjuk, hogy fent említett képviselők ne érezzék magukat kiszolgáltatva! E szent célt szem előtt tartva létrehozunk egy olyan kis közösséget, akik megfogalmazzák helyettük indítványaikat, ne kelljen ezzel az időt elrabolni a választók szeretetének kinyilvánítása elől. Egyéni indítvány kód alatt futnak majd a kis team által alkotott remekművek, melyeket megfűszerezünk majd a szavazások előtt 2-3 órával ún módosító indítványokkal. Az igazi kémek is úgy tudtak működni, hogy nem ismerték megbízójukat...és hát, ki nem akart Önök közül kém lenni gyermekkorában... Na ugye. Ezzel leverjük a betonhidat Önök, és a világunk között!

Szeretnénk, hogy a fentiek szerint megalkotott törvények (és nem mellékesen a világ és Hazánk hírei) torzítás nélkül, teljes valóságukban kerüljenek Önök elé. Ezért amennyiben nyerünk, az MTI lesz kizárólag jogosult például a rádiókban elhangzó hírek központi megküldésére az adott szerkesztőségekbe. A lehetőséget megadjuk persze, hogy ne ezt olvassák majd be, mert a demokrácia az demokrácia. A televíziók tekintetében is választhatnak majd m1, m2, Duna TV és Duna World között, bármikor, sőt, a releváns híreket sugárzó TV2 és az Rtl Klub is fogható lesz ingyen!! Ezzel megteremtjük, hogy Önök tényleg a teljes, kendőzetlen és nem retusált valóságot ismerhessék meg, alig több, mint elenyészően bagatell 80 milliárd forintból az első 4 csatorna tekintetében, gyakorlatilag "real time"!

Tudjuk, hogy mindezt finanszírozni kell. Ezért különadókat vezetünk be, hogy megfékezzük a kapitalizmus rothadó húsvirágának szárba szökkenését és az ahhoz hasonlóan ránk települt, barátilag többször beengedett karvalytőke éhségét. Indításképpen először kölcsön, majd végleg el fogjuk venni az Önök nyugdíját, cserébe mindenki kap virtuális számlát egy virtuális hivatalban, ahol láthatják virtuális jövőjüket. Elvégre az már a digitális világ. Ezzel gyökerét eresztjük közös jövőnknek, az egymás iránt érzett bizalmunknak!

Azt akarjuk, és el is érjük, hogy Önök szeressék a jövőt, hogy abban tényleg élni akarjanak, sokáig! Ezért átalakítjuk az egészségügy finanszírozásának rendszerét úgy, hogy tartozásokat törlünk el, és fizetünk a kórházak helyett. Senkinek, semmit. Egyúttal minden magatehetetlen beteget megkérünk, előre, ezen állapot beállta előtt értesítse szeretteit, hogy egy apró táskába készítsék be 1 havi gyógyszerüket, étkészletet, wc papírt és zsebkendőket, és ha lehet, ágyneműt. Gondoskodni akarunk együtt, Önökkel!

Megértjük az idők szelét, ezért légmozgásoktól mentes időben is működni képes atomerőművet építünk Önöknek, mert Önök ezt akarják, és mi ezt meghallottuk! Teljesen értelmetlenül magas hitelösszeget veszünk fel erre ismét baráttá vált orosz testvéreinktől, mert Önök ezt felfogni úgysem tudják, és mi megépítjük ezt a remek kis épületegyüttest.

Az őszinte öröm felebarátainktól, bukás előtt, közben, vagy után lévő különböző diktátoroktól jól esik nekünk, ezt majd a televízióban is sokat mutatjuk Önöknek. Többek között ezért akarják Önök szívük mélyén népünk és a szovjet orosz világ barátságát is, amit mi megéreztünk! Mert nekünk Önök, az Önök véleménye nélkülözhetetlen!

A teljesség igénye nélkül fogunk továbbá:

  • stadionokat építeni súlyos milliárdokból, mert hisszük, a meccsenkénti 377 fős nézőátlag megérdemli, hogy 10 000 + nézőt befogadni tudó stadionokat emeljünk adóforintokból minden második kutyaház mellé;
  • állami közműszolgáltató monstrum vállalatot létrehozni, mert piaci alapon képtelenek vagyunk értelmesen tárgyalni, és mert Önök ezt szeretnék;
  • értelmetlen autópályákat építeni, mint elődeink, sőt, lesz, hogy azokat félbehagyjuk, mert felebarátaink elárulnak minket. Ezt Önök támogatni fogják, mert hiszen az Önök életében is volt már feszültség testvérükkel, barátaikkal, és hát ki ne akarta volna a születésnapi tortájukat az arcukba dobni, nem?
  • zsírosnak tűnő, de amúgy áldozatokkal járó munkát adni további felebarátainknak, akik bár képesek lennének megállni saját lábukon, de hát tegyék szívükre a kezüket: nem ezt tennék önök is? Barátot bajban hagyni? Nem ilyen a magyar ember...;
  • új útdíjfizetési módot bevezetni, megyei matricarendszer név alatt autópályáinkon, mert azt látjuk, van, aki nem akar részt vállalni közös jövőnk felépítéséből, csak szedi a ma hasznait. Ezt Önök sem akarják, ezt is meghallottuk;
  • számolatlan pénzt ölni a magyar filmgyártásba, oly módon, hogy a felett egy világszerte ismert független szakember diszponáljon. Az ilyen kegy nélkül létrejött produkciók pedig majd elérnek sikereket ahogy akarnak. Nekünk, s Önöknek nem ez számít, úgysem, hanem a belső béke!
  • a fent említett belső béke érdekében a mindenkori miniszterelnöknek misét celebrálni, és transzparensek mögött felvonulni (-hagyni teljesen független szervezeteket).

Tudjuk, kedves Választó, és igenis, el fogjuk érni azt, hogy a természet törvényei szerint értelmezhetetlen módon fennmaradt jelenkori baloldali pártok által elsíbolt jó néhány száz millió, milliárd helyett mi ezen összegek sokszoros többszörösét tudjuk majd megfelelően diszponálni! Higgyenek bennünk, szavazzanak ránk, és Önök is meg fogják szokni ezt!

Jöjjenek, szavazzanak bátran!

a Független Választási Terméktanács ajánlásával

 

Nos, remélem tetszett a fellelt dokumentum bemásolt változata. És akkor a szavazás:

Szerző: usual man  2015.05.25. 20:43 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr397490552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása