MÁSAHIBÁS Köz-, és népköztársaságország.

Ezek vagyunk mi itt édes hazánkban. Politikai, vallási, és bármilyen egyéb valós, vagy vélt, "nur so" meggyőződésre való tekintet nélkül.

Minden megnyilatkozásunk sajtótájékoztatókon, nyilatkozatokban, vagy akár szomszédi traccspartiban arról szól, hogy egy harmadik személy mit tett, ami miatt most mi "kénytelenek vagyunk ezt mondani", ne adj Isten cselekedni. 

Mi magunk, egyéni, vagy országos (upsz, szorri, nemzetit akartam ítni) szinten nem beszélünk egyes szám első személyben, s nem kezdjük magunkkal a mondatot, mert az félelmetesen erős kinyílvánítása lenne annak, amit tényleg gondolunk. Ezt a ragozási formát kizárólag akkor használjúk, ha "bezzeg mi aztán" nyilatkozatot teszünk, jellemzően balladai homályba vésző megvalósítási szakasszal, de kellően rávilágítva az általunk képviselt egy, és oszthatatlan, valódi, megérdőjelezhetetlen igazságra. 

Majd becsukjuk az ajtót, megvakarjuk a tökünket, és megnézünk egy jó kis légikatasztrófás filmet. 

Az elmúlt 50-60 évben azt szoktuk meg, hogy van egy uralkodó hatalom felettünk, akikre a reakciónk az volt: "Hallottad baszki, ez beteg, tényleg ezt mondta...áh, már megint többet fizethetünk....nekik bezzeg kocsi villa nyaraló a mi pénzünkön". Majd tökvakarás, Rabszolgasors vagy CSI on, és ennyi.

Most van egy (as by definition) háborúval sújtott ország, ahonnan márkás ruhákban, Apple termékekkel rendelkező gazdagabb emberek lépnek le először, megfizetve az embercsempészeket. Mert képesek rá. Aztán majd jönnek akik erre nem képesek, kevesebb pénzből, több indulattal, addigra a csempészek köszi jól lesznek. Mi mit teszünk? A legkényelmesebb EU rendeletre hivatkozva, mint ismét más által okozott problémára, szivatjuk őket. Mert más döntött. Mert más a hibás.... A legnagyobb bajunk, hogy szemetet hagynak az autópályán, mikor x hét szívás után megáll egy busz, ahol a sofőr azt mondja: Ósztria. Te takarítanál...? 

Mi akartuk? .....

Azt látjuk, hogy Bicskén, Ósztria felé indult menekültek vonatának 2 oldalára 24 óra várakoztatás után tehervonatot állítunk be. Meg azt látjuk, hogy a menekülteknek adott vizet lerugdossák. Te nem ezt tennéd?! Víz, vagy emberség?! Víz addig is volt. Ők nem beduinok, hogy puliból varázsoljanak vizet. Kaptak. Önkéntesektől főleg.

 

Az EU, és annak minden tagállama kettős játékot játszik velünk. A németek hallgatnak. Az osztrákok sunyik 

No persze az a véletlen műve,hogy minden non-HU hírben mi vagyunk a hülyék, mert ők a hibásak. Ezt a vak is látja, de főleg mi.

 

Törvény szerint nekünk kell az EU határait megvédenünk. Akár drótkerítéssel. Csak nem mindegy mikor.

Egy "legális" átvándorlót megállítani, majd arra hivazkozni, hogy ez az emberállat bizony a magyarok elől akarja elvenni a kenyeret...nos, hát legyen elég annyi, hogy van, aki ezt elhiszi. Mégpedig sokan. Amíg pedig ez így van, addig maradunk azok, akik vagyunk, azzal a politikai hatalommal, amely jelenleg regnál. Vagy Ti láttatok "bevándorlót" a KSH épületéhez láncolni magát, azt üvöltve,hogy "Áj vörkin hír, vörkin hír,áj uant!!"....?! 

 

Más a hbás. Mint a kép, ahol echte magyar ultrák egy Fiat Multiplát borítanak fel. Nem tudjuk pontosan kié a kocsi, de övék. Biztos. Még akkor is, ha ez a világ legrondább autója. Ilyet viszont csak családok vesznek, akiknek ez komoly kiadás. Nekünk viszont ők a hibásak. Mert. Ismerjük őket? Nem. 

Hát az átvándorlókat?

Szerző: usual man  2015.09.06. 19:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr977765416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása