Sok ember ír még több blogot. Mindenkiben benne van, hogy szeretne igazat írni, vagy hamisat akár, vagy csak azt gondolja, hogy vicces, vagy a véleményét akarja világgá kürtölni, és folytathatnám, mik az okai annak, hogy valaki billentyűt ragad.

Az a szomorú igazság azonban, hogy van valaki, aki mindenki elől elviszi a show-t, a tutit, a poént.

Selmeczi Gabriella szóvivő fényes csillagként ragyog a hazai politikai stand-up comedy egén, ugyanakkor szavait átitatja a történelmi tapasztalás, a mérhetetlen bölcsesség, valamint az előrelátás egyfajta édesen védelmező bája... Alábbi mai mondatai okán erősen el kell gondolkodnom, van-e bármilyen oka, vagy létezik-e bármilyen érv, mely miatt lenne értelme folytatnom írásaimat. Ezt felülmúlni nem lehet, másodiknak lenni meg ugye ki akar.... he-he...

Idézném:

"Magyarország stabil gazdasági alapokon áll, ki tudjuk védeni ezt a napokban tapasztalható pénzügyi támadást is" - mondta Selmeczi Gabriella. Hozzátette: „Látszik az is, hogy január 2-án még béke és nyugalom volt a piacokon és a tőzsdén, majd amikor visszajöttek a szilveszteri buliból a brókerek, akkor újra támadásba lendültek. Január 3-án már látszott a forinton, hogy újra támadás éri az országot"......... „Magyarországnak erős kormánya van, több mint kétharmados többséggel kormányozza a koalíció, több forgatókönyvünk van, megvédjük az országot ezektől a támadásoktól. És bármilyen döntés születik, akár IMF-fel vagy IMF nélkül, minden a magyar családok érdekét fogja szolgálni."

Szerző: usual man  2012.01.05. 16:47 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr453522292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása