Amilyen a cím...

Hetente 1 sorozat van, amit néznék.

Hétfő esténként, NCIS: nem laborban játszódik, vannak benne tréfás-mókás karakterek, van benne történés, humor, és nem rakták tele vértől fröcsögő hullákkal.

Leültem, néztem volna, de:

nem értem, hogy a tv2 miért gondolja, hogy mi itt amerikaiak vagyunk, mert nem. Nem szoktunk hozzá, hogy egy bruttó 60 perces sorozatban öt, azaz 5, fünf, five, cinque darab reklámblokk legyen. Mindegyik végén egy műsorajánlóval megfűszerezve. Odaát lehet, hogy a T. Lakosság ezen szocializálódott, vagyis azon, hogy 8-10 percenként van egy adag, de mi ideát nem.

Eddig általában 2 blokk volt, kicsit hosszabbak, ami alatt bármit lehetett tenni. Ez is volt a gond talán. Mert így viszonylag kevesen nézhették végig a vásárlás-ösztönzőket. Az emberek felálltak, kimentek pisilni, cigizni, stb. Ekkor valakibe belenyilallt a felismerés, hogy nem jó ez így, legyen inkább több, rövidebb reklám. Így senki nem mer felállni az első blokk után, mert addigra rájönnek, hogy hoppá, az rövidebb, és lemaradhatnak a filmről.  

Nem korrekt ez így. Az hagyján, hogy 2 hónap alatt kb négyszer változott az adott sorozat kezdési időpontja, meg hogy ma kb 20 perccel korábbra is tették, mint eddig bármikor, most még ez is.

Miért várják, hogy az ember "odaszokjon" a tv2-re, ha ennyit amatőrködnek?!

U.

 

Szerző: usual man  2011.01.03. 22:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr922558567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása