Használati útmutató:

 

1.

Elhitetjük a néppel, „úgy általánosságban”, hogy eddig hazudtak Nektek, és nem hogy lassan konszolidálódna az ország, nem ám, hanem meg kell azt menteni, azonnal, erővel, minden keresztül. Ehhez kell, hogy megkérjetek minket rá.

Megkérték rá őket.

Pipa.

 

2.

Bizonyítjuk szavakkal, hogy tényleg, most, hogy hatalmunk van, látjuk végre az eddig is teljesen nyilvános számokból, hogy itt menteni kell. Mindent, gyorsan. Úgyhogy el is lehet kezdeni. Mert felhatalmaztak rá minket népileg, az alapján, amit bemondtunk.

Vannak ugyan számok, amik mást mondanak, de nem baj, mondjuk naponta még 5x, hogy „mentéééééés”, és az emberek kisagyába ez beépül.

Pipa.

 

3.

Büntessünk visszamenőleg mindenkit 98%-al, akár magunkat is, hogy lássák, MI a NÉP vagyunk, a hangjuk, a kezük. Engedjünk a prof-ok esetében, ettől szimpik is leszünk. Látják rajtunk a jót.

Pipa.

 

4.

Beleszól a dologba valami Alkotmánybíróság, amit ismerünk, mert 4-5 évig hozzájuk futottunk mindennel, de most mi a másik oldalon vagyunk. Hm. Akkor módosítsunk már Alkotmányt, és iktassuk ki őket, tegyük őket a nagy-hírű, remeteként élő japán karate mesterré, aki ott helyben nyomást tud gyakorolni a helyi földművesekre, de max ennyi. Ehhez kicsit túlképzettek, de sebaj.

Pipa.

 

5.

Számoljunk így utólag, hogy 16%-os SZJA, és 10%-os társasági adóbevétellel hogyan tudjuk kihúzni minimum 1 ciklusig, amíg még több jóságra lesz időnk. Meglepődünk picit,

Na akkor hol van pénz, keressünk. Szemben velünk 2 700 milliárd forintnyi pénz, amit az embereknek korrekt szerződést kínáló, fillérekig elszámolni köteles nyugdíjalapok bitorolnak. Jó lesz az addig, míg esetleg csoda nem történik. Vegyük el, mondjuk, hogy az kamupénz, bármikor ellophatják tőlünk szerződés és kivonatok ide vagy oda. De a biztonság kedvéért először vegyük el, aztán mondjuk.

Na ebből elleszünk kb 3 évig. Miből fizetünk majd nyugdíjat…… hm. Picit ezen még gondolkozzunk, na.

Pipa

 

5.a – Alkotmánybíróság? – jah, ők már nem téma. EU? Nem rájuk tartozik, mert ez belügy.

Pipa.

 

6.

Változtassuk azért meg a nyugdíjrendszert, hogy lehessen még menni magán-nyugdíjpénztárba, de akkor a megtakarított pénz 70%-a vesszen el. Mi? Tessék? Mit szisszentek ott hátul Semmi, ugye? Na. Ebből folyik majd be annyi, hogy ehet valamit fizetni, és ha mégsem, majd az emberekre fogjuk, hogy sajnos későn léptek át így is…. 5. pont megoldva. Ok.

Pipa.

 

7.

Közbe azért legyen az, hogy egy helyről jöjjön majd azért minden hír amit jónak gondolunk megosztani, úgy, ahogy jónak látjuk, akkor, amikor az faja. De Gabi, ezt lehet? Igen? Ok. Akkor legyen. Megoldjuk, minden MTI. Nem lesz gond, mert a kereskedelmi médiákok úgyis maradnak majd a bulvárnál. Így a hír nálunk marad. Zseniális, nem? De.

Pipa.

 

Itt Kamuzós Kovács (K.Kovács). Belopóztam, ideírok gyorsan valamit én is.

Hé, emberek, hogy akkor azt halljuk amit akarnak, oda fizetünk ahova akarnak, annyit amennyit akarnak. Tudják mi ez?

Pipa.

 

8.

K. Kovács megoldva. Megértette, hogy megmentjük saját magától. Ma agitprop lett.

Pipa.

 

 

…kopognak….

 

Szerző: usual man  2010.11.24. 19:51 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr472471099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása