Kedves Olvasó!

 

Rovid leszek és velős.

Tisztelt Pártunk és Kormányunk rommá nyerte magát a választásokon. Nézzük hogy mikkel ----- hogy mi lett/lesz belőle, és, hogy ----- valójában azt hogy lehetne:

- adócsökkentés:

adót csökkentünk, hogy mindenki jobban járjon ----- majd 4-6 év alatt csökkentünk ----- nem lehetne most, mert egyszerűen nincs miből, mert a Bajnaiék is ezért nem csökkentették, és mert stabilizálni nem lehet úgy, hogy lemondunk a bevételekről (sajna ezt a TELJES VILÁG GAZDASÁGA TUDJA, ezek szerint csak Hegyeshalomig).

 

- megmentjük a deviza hiteleseket:

olyan programot találunk majd ki, hogy mindenki át tudja váltani a deviza hitelét "kockázatmentes" forinthitelre ----- most, viszont hogy Papadimitropulosz Lajosz bemondta az ultimót, miszerint mi gyakorlatilag Görögország vagyunk (ami TELJESEN ALAPTALAN, mert el kellene is-merni, hogy az ország megállt a lejtőn, de azt nem ők tették, így nem lehet), olyannyira legyengül a forint, hogy ezt a különbözetet már "saaaaajnos" a bankok illetve az állam nem fogja tudni bevállalni, ezért saaaaajnos nem lehet majd ezt megtenni, pedig ők naaaaagyon akarták ----- ilyet valójában nem lehet, mert az árfolyamkülöbözetet az állam nem bírna, kivéve, ha az lenne kiírva Hegyeshalomnál, hogy Entry to Saudi-Arabia. Ezt nem is értem emberek hogy hihetik. Az van, hogy az államnak nincs pénze, illetve alig-alig. Nem az, hogy sok van. Hallóóó, jó reggelt.

 

- jót teszünk a határon túl élő magyarokkal:

jót eszünk. állampolgárságot kapnak majd lépésenként ----- megadták, szívnak is a szlovákiai magyarok, őket valahogy nem kérdezték meg, hogy ez nekik jó-e ----- ilyet valójában nem lehet tenni, csak lyankor, mikor a szomszédok óriás-cimbik. De nem mindegyik szomszédunk az. trianon fáj nekem is, de nem tudom visszacsinálni, és ezt el kell fogadni, mert ők sem.

 

- csökkentjük az államapparátust:

kevesebb miniszter, átláthatóbb állami költekezés minisztériumok szintjén ----- lett zusammen 8 minisztérium, és ilyen "szösz-mösz" ügyek, mint oktatás, egészségügy, kultúra, egy kalap alá kerültek. De nem baj, van viszont túristabusznyi államtitkár, akiknek összfizetése több, mint az eddigi szisztémának ----- ilyet lehet csinálni, ha minden flottul megy. Nem azon a plusz pár millión múlik a nemzet szintjén, hogy jó emberek legyenek még plusz 3-4 minisztérimuban mint miniszterek.

 

URAIM!!! M E G N Y E R T É K  a választást. Nagyjából mindenki tudja, hogy az ország nincs a csúcson, de lefelé sem csúszik már. Elmúlt az az idő, mikor ellenzékiként az EU Parlamentben hazánkat ócsárólták untalan, mert következmény nélkül megtehették, max röhögött rajtunk az ottani ülésterem meg a világ sajtójának egy része. MOST Önök a Nemzet vezetői. Amivel FELELŐSSÉG jár, Önökre figyelnek, és HISZNEK. Még...

Tegyék már meg, hogy nem szívatják a saját népüket csak azért, hogy megindokolják, miért is nem tudnak adót csökkenteni majd hirtelen.

Költeni jólétre, meg adót nem fizetni, és egyszerre mindent adni nem lehet sajnos pénz nélkül. Tehát szépen kérem Önöket, ugyan tegyék már meg, hogy amit a szocialista-szdsz kornmány elszúrt 7 év alatt, azt nem döntik össze 2 hét alatt... A világgazdasági válság még tetézett sok gondunkat, de csak-csak kezdtünk volna kilábalni, nos szóval tegyék már meg, de tényleg, hogy ezt nem tiporják le indokolatlan kijelentésekkel CSAK AZÉRT, HOGY UTÁNA MÉG NAGYOBBAT TUDJANAK MENTENI rajtunk. Mert nem kell. Nem lenne szimpibb egyszerűen csak dolgozni szépen?! Mondjuk úgy, hogy nem rúgjuk a hatalmas öngólokat számolatlanul?

A halpiacon nem teszünk ki táblát, hogy "akár romlott is lehet a halunk, mert nem mi fogtuk ki"...... Főleg olyankor nem, mikor még sosem árultunk azon a piacon, és úgy, hogy nem is tudja senkisem milyen halat árulunk, mert ilyet, ott, azon a piacon még nem láttak. Mi sem. Belenéznénk már a szatyorba, hogy mi is a hal neve.....

 

A legjobbakat!

 

Szerző: usual man  2010.06.04. 14:27 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr612056239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása