Jó napot Népek!

Ez lészen az első bejegyzés, mert nem bírom már tovább. Nem bírom, hogy emberek olyan dolgokat mondanak, nyilatkoznak, beszélnek, amelyekről mi, az utca lényei legkésőbb azok kimondásának pillanatában tudjuk, hogy "ugyanmá bélám, hát ezt most akkor azért mondod, mert stand up comedy-ban szeretnél fellépni"?

Annyi és megannyi gondolat van bennem, melyeket a legutolsó 3-4 évben nem osztottam meg senkivel, hogy nem is tudom, hol kezdjem. Akik azt gondolják, hogy na íme egy újabb okos "majdénmegmondomatutit" figura, aki a világháló áldásos leple alatt majd jó bátran beszól mindenkinek -és egyébként ezekkel tele a háló-, nos, aki így gondolja, az nem hibázik nagyot. Eldöntetett: megmondom én is bele a nagy büdös bitekbe, de úgy, hogy igyekszem majd a közérthetőség mezsgyéjén mozogni. Aztat gondolom én drága olvasó, hogy jogod van ahhoz, hogy értsd mi miért történik, és jogod van ahhoz, hogy ne érts velem egyet, sőt még ahhoz is jogod van, hogy bezárd majd a lapot azzal a kecses mondattal a bajuszod alatt, hogy asszondja: "na hát ez egy elmebeteg....mikre nincs ideje, nemhogy dolgozni nagyjából tisztességesen". Ezen olvasói rétegnek most szólok: rendelkezem fizetett állással, nem az állam tart el, és ha akarnám sem tudék egyszerre 46 körtét egyszerre megenni, ezért azt nem is poróbálom. Sőt, amit írok azt ebédszünetben írom, ezért a blog adddig fog áélni, míg éhen nem halok. Vagy ameddig meg nem unom.

Arra gondoltam, hogy bevezetésképpen, amolyan bemelegítés gyanánt csapjunk bele straight away a lecsóba.

Itt vagyon ez a drága világgazdasági válság. Hogy honnan indult, mik az okai, meg hogy aztán nekünk hajjaj, nos ezeket bizton állítom, mindenmi tudja, ahány ember annyi verzió, annyi értelmezés. Egy színes válság-kavalkád, telis tele szomorú és akár sokkoló emberi sorsokkal, melyeknek alakulásáról nmagyjából mindenki tehet, aki él és mozog. Mondják ezt sokan. Nos ezt döntsétek el Ti, a következő írásom alapján, amit holnap osztok majd meg Veletek Drága Olvasók.

 

Addig is mindenkinek stabil árfolyamban gazdag, békés, intervencióban gazdag estét kívánok.

 

sokasodjatok.

 

 

 

 

Szerző: usual man  2009.03.26. 18:29 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr801027500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RRCosimo 2009.04.24. 11:49:20

Bajnai Gordon nem lehet sikeres miniszterelnöke magyar hazánknak. Ide népvezér, csodaszónok, az istenekkel dacoló sámán, magával ragadó kisztitkár stb. kell, de legalább egy turulmadaras mandzsettagomb.
Mérhetetlenül elszoktunk attól, hogy bárkit előítélet nélkül, a tettei (a tényleges és nem a vélt, lásd: libatolvaj-effekt) alapján ítéljünk meg.
Különben is, az lehetetlen, hogy valaki csak dolgozik az eszével (mert vannak pölö olyan emberek, akik sok évet iskolákba meg effélékbe jártak, majd gyűrődős munkahelyeken nyomták és ennek következtében komoly pénzre váltható tudásra tettek szert), mondjuk jól dolgozik, ezért sok pénzt kap az őt alkalmazó (magán!)cégtől. (Irigyek hajrá...!) Az agybetegség látszólag akkor kezdődik, amikor valaki ezt simán folytathatná, akár éveken át, de beleáll a görcs és miniszter, majd miniszterelnök lesz. Magyarok erre azt mondják kapásból: persze, így lehet a legtöbb pénzt és hatalmat begyűjteni. (HUF 1,-/month)

Mi van, ha mégsem ezért? Mi van, ha tényleg meg akarja csinálni? Kérem, ez itt Hungária, lehetetlen. Éljen Dózy!
süti beállítások módosítása