A szombati eseményekről egy gondolat.

Mindenki hallotta mi történt, részletek és beszámolók járják a médiákat. Ami viszont mindenkiben ott van, az a döbbenet. Bennem pedig ennek a döbbenetnek egy másik ága is megtalálható, alábbiak szerint:

azt hallani, hogy a helynek az engedélyezése olyan stádiumban van, hogy maximum 300 ember lehet ott, maximum este 22.00-ig.

Kérdem én, úgy bele a nagyvilágba, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy a West Balkán hónapok óta működik, hétvégente esténként 2-4 000 embernyi látogatottsággal, és a bulik kb 11-12 körül kezdődnek igazán?!?!?! Az önkormányzatnál ez senkinek nem tűnt fel eddig?!?! Nem jár arra rendőr vagy mittudoménmilyen szerv, akinek ez feltűnne?!?!

Aki működtedte a helyet, meg szervezte, az most menjen sittre, egyetértek, hajrá. Azt viszont nem értem, hogy lehet olyat nyilatkozni, hogy "hát a szervezők így meg úgy, és a hely engedélyezési eljárása alapján most csak 300 ember lehetne ott, meg max este 10-ig".

Jómagam a nyáron egy 13. kerületi kis étteremben ücsörögtem a teraszon, és a tulaj megkért, hogy 11-kor menjünk már be, mert jön a rendőr, és megbünteti őket, ha nem zárják be addig a teraszt...és JÖTT a rendőr 11-kor. Őket lehet cseszegetni? A 3 kis asztallal az utcán? A West Balkánnnál meg senkinek nem tűnt fel xy hónapja, hogy kordonok vannak az utcán, amivel terelik a népet, mert annyian mennek oda?!?!

Ezt úgy hívom: ÁLSZENTESKEDÉS.

MINDENKINEK nyúljanak be az ánuszába, aki ebben hibás. Szárazon.

 

 

Szerző: usual man  2011.01.17. 09:03 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr892589558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása