Nos, Tisztelt Olvasók!

Most csak egy gyors bejelentkezés erejéig zavarkodom, egy részletesebb elemzéssel majd később, talán holnap.

Amiről most szeretnék szót ejteni, az nem más, mint az OVB tegnapi ülése, miközben arról akartak dönteni, hogy szavazzanak-e, hogy lehet-e szavazni arról, hogy dönthetnek-e valamiről amihez semmi közük.

Hát isten biza olyan érzésem volt, mintha a Legényanya című örökbecsű filmet nézném. Arra vártam, mikor kerekednek fel, és tipegnek le gyorsított felvétellel a sarki krimóba "gondolkodni". Megjegyzem, nem ártott volna.  A legkínosabb az volt, mondjuk sok más mellet, amikor szegény szerencsétlennek tűnő levezető elnöknek állandóan csörgött a telefonja, meg jöttek az sms-ek, hogy "Bélám, ad titeket a tv, hallóóóó!!!".

Remekül összefoglalta a tanácskozás azt, amik sajnos mi vagyunk, magyarok. Arra vártam, hogy valaki feltegyen egy értelmes kérdést, vagy hozzászóljon értelmesen, de semmi. Olyan érzésem volt, mintha az ott ülő Hölgyeket és Urakat időre fizetik. a percenként elhangzó "őőőőőő"-k száma kb 28 volt, ezzel erősen beelőzték az átlagos szülői értekezletek mértékét.

Az a baj, hogy túltolták, de nagyon, egyenesen rá a míves kabátra.

Az OVB nem törvényhozó testület, így törvényt nem változtathat. Olyat csinálhattak volna, hogy mondjuk az adott körzetek eredményét nem közlik, a többit igen, és akkor nem kell ott csücsülni üres csipszes zacskók mellett a tévé előtt órákig. Már majdnem ettem közben egy almát.... De ez valahogy senkinek nem jutott eszébe.

 

Szócséplés de luxe, vagy nem is tudom, mi volt a cél.

Megmutatni, hogy él még a szatíra? Hogy Rejtő Jenő szellem köztünk él? Hogy lesz még Sas kabaré?!?!

Lassan de biztosan meg kellene barátkozni a hasonló "egyleteknek" azzal, hogy igenis van külvilág, van internet, van média, és vannak elvárások. És ezeknek meg illik felelni úgy, hogy közben legalább ne tudjuk, hogy hülyére vesznek.

Szóval én kérek elnézést a nevükben. Nem tudtak mit kezdeni a nyomással, a felelősséggel, a streszel. Csak sajnos nekik ez a dolguk. Elvileg.

 

 

 

Szerző: usual man  2010.04.12. 09:58 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr931913851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berta_Zsolt 2010.04.13. 12:01:06

Ha a cégünkben ezzel a sebességgel dolgoznánk, döntenénk, ahogy a tvben láttuk, akkor már rég tönkrementünk volna.
Lehangoló volt látni, milyen impotens volt a "csapat".

kamiKZ 2010.04.13. 20:03:55

Hihetetlen volt nézni, hogy néhány értelmes embert hogyan nyomtak el, és hogy bújtak paragrafusok mögé...ezért nem haladunk sehova, mert nem vagyunk gyakorlatiasak... Várom már a választási szösszenetet!
süti beállítások módosítása