Kedves Olvasó!

Ha jól emlékszem, annak idején, mikor megnyitottam kedves kis blogomat, elhatároztam azt is (a világ megváltásán és önmagam sztárrá avatásán felül), hogy néhanapján szórakoztató bejegyzéseket is fogok elhelyezni eme remek kis internetes felületen.

Most jött el az ideje.

Nem akarok senkit sem bántani, sőt, még kellemetlen helyzetbe sem hozni, de tegnapi napon cégünk kapott egy igen kedves kis levélkét, melyről nem tudom eldönteni, hogy akkor ez most komoly, vagy sem. Vannak benne szavak, és kifejezések, melyek alapján az ember úgy vélheti, hogy a levél szerzője komolyan is gondolja amit írt, és mély meggyőződéssel ragadt billentyűzetet. Nem zárom ki azonban, hogy az egész csak egy kis móka. Vagy egy szatírikus antipláza kampány első felütése? Hm.. 

Nos, alább a levél szövege, természetesen a nevet kivettem:

 

T. XYZ Kft!
  Önök számos épületegyüttest felépítettek már, ezért arra kérem Önöket fontolják meg a következő ajánlatot!
  Szülővárosom, Dunaújváros egy kb 55e fő lakosú város, működik benne több nagy gyár, kórház, uszoda, élményfürdő, sportcsarnok, futballstadion, jégcsarnok, főiskola, mozi, Tesco, Obi, Mc Donalds, Interspar, Penny Market, Aldi és számos középiskola is, de nagy szükség lenne egy olyan helyre, ahol összejöhetnének a fiatalok, ahol lehetne CD között keresgélni, ahol lehetne márkás cuccokat venni, ahol egy helyen lehetne több mindent is vásárolni, vagyis kéne oda egy plázát építeni. Több helyen is fel lehetne húzni az objektumot, ami kb akkora lehetne mint pl a Budagyöngye, vagy annál egy kicsit nagyobb. Vásárlók mindenképpen lennének benne, mert sok fizetőképes dolgozó él a városban. 
  Tehát kérem, legyenek olyan jók és ajándékozzák meg Duanújváros lakóit egy bevásárlóközponttal!
  
 Aláírás 

 

Nos, ez gondolom mindenki számára kellemes felüdülést jelenthet ebben a sekélyes világban, nosza, olvassák el még egyszer, sőt, küldjék tovább ismerőseiknek is, akár kiollózva a szöveget, és akkor nem az én blogomat dicsőítik, amivel sok bajom persze nem lenne.

Élményekben gazdag további szép napot Mindenkinek!

U.

 

 

Szerző: usual man  2009.11.17. 09:46 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr351531202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyaligátor · http://autostat.hu/technikai-szotar 2009.11.17. 11:39:17

Abban mi is a jó, ha kilépek az ajtón és ott a plaza? Mert ugye az lenne a lényege, hogy kimozdulok. Erre tessék, ott van egy lépésre, még sétálni sem kell, nemhogy buszra ülni, esetleg kocsi...
süti beállítások módosítása