A minap megtudtuk, hogy Schmitt Pál úr szégyenteljes meghurcoltatása a hazai bloggerszféra prmonens nyikhaj tollforgató (és hazaáruló) terroristáinak köszönhető. Nem megyek bele, hogy ennek mennyi a valóságtartalma, mert ezen felháborodni is felesleges. Viszont ha mi, akik blogot írnak, nyikhaj terroristák vagyunk, meg senkiháziak, és hazaárulók, akkor ezt az analógiát követve, nézzük, hogy a mai politikai élet szereplőit hogyan tudjuk jellemezni, milyen szavakat tudunk használni.

Semjén Zsolt = az önálló gondolatok és fellépések legjobb példája, minden rendezvényen csak a saját gondolatait osztja meg velünk. A Fidesz-KDNP  belső ellenzéke, kritikusa.

Selmeczi Gabriela = a hazai politikai élet kirívóan nőies tagja, együttérző, mindenki számára példaértékűen éles gazdasági és szociális érzékenységgel.

Lázár János = beceneve állítólag "Social Sensibility Man". A népesség összes rétegét képes kedevesen, barátságosan megszólítani, figyelmes, kultúrált módon. Gyermekkorában állítólag uttörőgárdista volt, közlekedési rendőri szakon. Szerintem ez pletyka.

Mesterházy Attila = a kormánypárt hibáit azonnal és tökéletesen kihasználó sasszemű politikus. Kommunikációját a fordulatosság és a kreativitás jellemzi.

Lendvai Katalin = a természetes szépséget csempészte be az életünkbe.

Vona Gábor = az internacionalizmus élharcosa, a kozmopolita világnézet hazai képviselője, a romák Robin Hood-ja, utóbbiak gyakran hívják meg esküvőkre díszvendégként.

Navrasics Tibor = szinte már unjuk az elmúlt fél évben, annyit nyilatkozik.

Matolcsy György = az IMF közgazdászainak Magyarországra kihelyezett bástyája, az EU pénzügyeseinek bizalmi embere, számtalan előrejelzését és frappáns javaslatát vette át fenti két szervezet. Belgiumban a születésnapja nemzeti ünnep, olyankor a gyermekek számológéppel ajándékozzák meg szüleiket.

Schiffer András = a hazai hímző-szakkörök kedvenc témája, azokon gyakran vesz részt. A globalizáció és a kultúrális sokszinűség szavak hallatán összeesik, és nem tér magához, míg egy törött bicikli küllőt nem helyeznek az arca elé.

Orbán Viktor = Viktor Orbán.

Schmitt Pál = Dr. Schmitt Pál

E blog-bejegyzés szerzője = nyikhaj, senkiházi, hazaáruló, ha kocsival vagyok, sosem állok meg zebra előtt, a szemetet csak az utcán dobom el, és még nem töltöttem be a 18-at. Hazámat az IMF karmaiban akarom látni, népemet (mert az csak az enyém) pedig rabszolgasorban, bérmunkában dolgozni a finn szesziparnak.

 

U.

 

 

 

 

Szerző: usual man  2012.04.23. 09:42 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr764467881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása