Deutsch Tamás facebook (magyarul: facse) oldalt indít(tat).

Melynek célja, hogy megállítsa azt a hazugsághullámot, melyet a szocik nyomnak a Fideszről meg úgy általában a kormányról, meg egyáltalán. Azt mondja, hogy egymillió "lájkot" vár rá.

Most azt hagyjuk, hogy a szocialista oldal mennyire képtelen a kormánypárt hibáit a maga javára fordítani, mert képtelen.

Inkább beszéljünk arról, hogy ideje lenne a millió-csillió-billió-fantasztitrilió számokról leszokni. Elég lenne mondjuk 10-20 ember, aki ezt az oldalt lájkolná, HA az OLYAN ember lenne. Értem én, hogy nagyot kell álmodni, meg még nagyobbat mondani, de azért.... na.

Rákay "kétmillió úr" is be"zsilliárd"ozta a Kossuth teret és környékét, miközben mondjuk  a Szigeten teltházkor van 70-80 000 ember. Aki volt ott, tudja mennyire "közösségi" az a 80 000 ember. Akinek ez értelmezhetetlen közösség: ha azt vesszük, hogy mi volt anno egy válogatott focimeccs környékén amikor még volt 40-50 000 néző.... Kétmillió.

A dolog másik oldala meg, hogy úgy kezdem érezni magam a Fidesz - Magyarország többi része közötti viszony kapcsán, mint az örök férfi-nő kérdés ügyében. Ugyanis a nők hajlandóak magazinokban, műsorokban, filmekben kicsit "tárgy" módjára kezelni a férfiakat, és ez elfogadott. Ugyanakkor ha ezt a férfiak teszik a Nőkkel, még ha udvarias keretek között is, na az az állatkínzással egyenértékű reakciókat vált ki a Hölgyekből. Pedig mindkét fél EMBER.

Szóval ne kiáltsunk már farkast állandóan, higgyjük el, hogy sokaknak nem jön be a Fidesz minden egyes döntése, és akiknek nem jön be, azok nem csak szocik vagy esetleg jobbikosok.

Szóval legyen elég a hazugságokból. Ok, legyen. Mindent, kétkedés nélkül elhiszek a Fidesznek. Mostantól.

Vagyis mostantól.

De most már tényleg. Csak egy utolsót: mostantól.

Az utolsó volt.

U.

Szerző: usual man  2011.01.21. 20:59 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://forditogep.blog.hu/api/trackback/id/tr282603751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása